Instal·lacions


ENTRADA


AULA 0

  • Una aula pels nadons a partir dels 4 mesos fins a 1 any aproximadament.
  • Un dormitori pels nadons.

AULES 1 I 2

  • Dues aules per nens d'1 a 2 anys amb menjador i dormitori.
  • Canviador i wc per nens d'1 a 2 anys.

AULES 3 I 4

  • Dues aules per nens de 2 a 3 anys amb menjador i dormitori.
  •  Canviador i wc per nens de 2 a 3 anys.

SALA D'USOS MÚLTIPLES

  •  Sala d'usos múltiples de 54 m2 amb terrassa coberta de 30 m2.

 


L' HORT  DE  L' ESCOLA

A l'escola tenim un hort on el infants tenen l'oportunitat de descobrir els cicles biològics de la natura i comparteixen aquestes descobertes. Tots i totes col·laboren, cadascú a la seva mida i amb els seus interessos: sentir la terra a les mans, cavar, plantar, regar... A partir d'aquí es comença un treball d'observació, respecte i cura, ja que podem tocar, olorar, mirar les plantes i flors. 

Els infants preparen la terra, planten les llavors, les regen, les veuen créixer i després recollim els fruits: els manipulem i els tastem. Alguns els portem a la cuina perquè ens els puguem menjar. 

D'aquesta manera, l'hort es converteix en un recurs educatiu preciós, un lloc privilegiat de contacte entre els alumnes i la natura. 


EL PATI

A la llar tenim un pati exterior de 233 m2. Hem de tenir en compte que el pati també és un espai d'oportunitats educatives. El pati afavoreix no tan sols els moviments plens de vitalitat, sinó també la curiositat, la intimitat, la tranquil·litat... Però per destacar una activitat per sobre de totes, cal parar atenció al fet que el pati ens ofereixen la possibilitat de gaudir de l’espai temporal, físic i simbòlic necessari per al desenvolupament del joc.

 

Hi ha racons amb ombra, un espai tou, herba i material divers per fomentar el joc dels infants. 

CUINA PRÒPIA